SAUNA

Bij Rispens Zonwering vindt u sauna’s voor in huis te plaatsen. De sauna’s kunnen door de compacte uitvoering worden aangesloten op een normaal stopcontact (220 volt / 230 volt), waardoor u geen speciale stroom voorziening nodig heeft. Heerlijk genieten van uw eigen sauna, wie wil dat nu niet!? Neem gerust eens een kijkje in onze showroom, daar vindt u altijd een aanbod sauna’s voor in huis te plaatsen.

ACTIVE – INFRA SAUNA

Nu voor maar €999,-

Geniet van een prachtige infrasauna welke geschikt is voor 2 personen. Deze sauna bevat maar liefst 5 keramische verwarmingspanelen. U kunt de sauna makkelijk aansluiten op een 230 V netstroom. Dakventilatie en temperatuursensor is bij deze sauna inbegrepen. Tevens bevat deze pracgtige sauna over een bekerhouder, mp3-speler met radio radio en een glazen deur met stijlvolle accessoires.

Vermogen 2080 W
Hoogte 190 cm
Lengte 100 cm
Breedte 120 cm

BRILLANT – INFRA SAUNA

Nu voor maar €1999,-

Geniet van een prachtige infrasauna welke geschikt is voor 1-3 personen. Deze sauna bevat maar liefst 6 keramische verwarmingspanelen. U kunt de sauna makkelijk aansluiten op een 230 V netstroom. Deze sfeervolle sauna beschikt over een lucht-ionisator, kleurentherapie of afstandsbediening en is gemaakt van Canadese dennenboom. Tevens bevat deze prachtige sauna over een mp3-speler met radio radio en glazen deuren met stijlvolle accessoires.

Aansluiting 230 V / 50 Hz
Vermogen 2400 W
Hoogte 190 cm
Lengte 150 cm
Breedte 120 cm